New York krijgt haar eigen Coachella

Mark Hofman | 12 januari 2016
events

Coachella komt steeds dichterbij en dat is te merken ook. Zo maakte de organisatie een tijdje terug de line-up van het festival bekend en werd het nieuwe geluidsysteem van het festival geïntroduceerd. Steeds meer informatie komt naar buiten en dat is vandaag niet anders: Coachella verkast namelijk naar het oosten van Amerika, maar dan wel in de vorm van een nieuw festival.

Coachella New York?

Coachella is zo populair dat het concept goud waard geworden is en daar moet een stad als New York wat mee doen. Van 22 t/m 24 juli wordt het festival Panorama gehouden in het Randall's Island Park in New York. Het festival draait om muziek, kunst en techniek en is opgezet door dezelfde mensen (Goldenvoice) die ook achter Coachella zitten.

Mark Shulman, producer bij Goldenvoice, laat in een interview met Billboard weten erg enthousiast te zijn:

'We look forward to bringing Panorama to New York City and introducing a new festival that showcases today's top music acts. We're committed to creating an event that will provide significant benefits to New York City with the level of experience and meticulous attention to detail for which Goldenvoice is known.'

New York krijgt dus haar eigen Coachella, wat vinden jullie er van?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws