Don't Let Daddy Know trekt naar de andere kant van de wereld: Macau!

Wouter de Vink | 26 mei 2016
events

Don't Let Daddy Know - Macau

Ook Macau moet eraan geloven: Don't Let Daddy Know komt hier namelijk de boel op zijn kop zetten. En hoe!? Het concept breidt zich steeds verder uit en bereikt zelfs plaatsen waarvan sommigen nog nooit van hebben gehoord. Maar de line-up is er absoluut niet minder om geworden. Lees dus gauw verder!

LEES OOK: India verwelkomt Don't Let Daddy Know

Op vrijdag 1 juli gaat het gebeuren voor de Aziaten. Op deze dag trekt het DLDK-circus namelijk naar het Studio City Event Center. Zoals we van Don’t Let Daddy Know gewend zijn, mogen de bezoekers dus niet alleen een hoop dikke visuals en een vette stage, maar natuurlijk ook grote namen verwachten. Wat dacht je van Steve Angello, Showtek, Dannic en Borgeous? Maar dat is nog niet alles, want ook Sem Vox, MOTi en plaatselijk talent Carta zullen hier aanwezig zijn. Niet gek voor zo’n feestje aan de andere kant van de aardbol!

Is Macau ready for Don't Let Daddy Know?

Don’t Let Daddy Know is dus uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Het begon allemaal in de Privilege in Ibiza, maar al na een jaar trok het evenement naar steden als Miami en Amsterdam. Inmiddels is het ook host van een eigen stage geweest op Mysteryland en het Britse Creamfields, stond het Sportpaleis in Antwerpen in het teken van het feest en waren er ook al verschillende edities in landen als Turkije, Chili en Schotland. Ook de laatste editie in Manchester was volledig uitverkocht.

Voor meer informatie over het evenement in Macau of andere edities, ga je naar de officiële website van DLDK.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws