!!! IT'S HERE: CLUBLIFE 1.2013 NU IN DE WINKEL !!!

Jonas van der Meiren | 2 mei 2013
headlines


clublife-01-250Eindelijk is het dan zover. We gaan historie schrijven: vanaf nu ligt het allereerste EDM-magazine  in de Nederlandse winkels: de eerste editie van Clublife Magazine! Vanaf 7 mei ligt het zelfs in de hele Benelux! Dat wordt een sprintje trekken naar de winkel... Get ready!!!

We hebben alles uit de kast getrokken om van de allereerste editie een knaller te maken. Wat kun je zoal verwachten? Een greep uit de onderwerpen:

Interviews: Nicky Romero, Martin Garrix, Dennis Ruyer

Voor de allereerste editie hebben we meteen een paar vette namen gestrikt voor de nodige diepte-interviews. Wat te denken van Nicky Romero. Hij vertelt je alles over zijn leven, zijn ambities en z'n sound. Ook wisten we Martin Garrix te strikken voor een goed gesprek. Deze dj is nog maar 16 jaar oud, maar draait nu al de ballen uit je broek! Daarnaast kruipen we ook achter de microfoon met rising star Fajah Lourens, en 538-dj Dennis Ruyer.

Verslag: Miami Ultra Music Festival

In Miami gebeurt het! De Amerikanen hebben een feest uit de grond gestampt waar je U tegen zegt. Wij waren er bij en doen verslag,

Hardstyle

Knetterharde beats en snijdende melodieën: hardstyle is groter dan ooit. Maar hoe is het genre eigenlijk ontstaan? En wie zijn de vaandeldragers van deze stijl? You're about to find out!

DJ-gear: Pioneer XDJ Aero & Akai MPC Renaissance

Geen enkele dj kan om Pioneer heen. Hun nieuwste creatie heet XDJ Aero en belooft veel goeds voor de thuis-dj. Maar maakt het deze beloften ook waar? Time to find out!
Daarnaast een uitgebreide review van de Akai MPC Renaissance: de nieuwe, moderne uitvoering van een legendarisch apparaat. Is Akai hiermee terug aan het workstation- en sampler-front?

Fashion

Wat trek jij aan als je naar een party of club gaat? Wij geven je fashionable tips zodat je goed voor de dag (en nacht) kunt komen.

Smarter smartphones

Ben jij ook zo toe aan een nieuwe smartphone? Wij zetten de Samsung Galaxy SIV en de HTC One in de boksring en vertellen waar je op moet letten als je een nieuw toestel mag uitzoeken of koopt in de winkel.

Clubjudge: Club Air

Wie kent 'Air' niet? De Amsterdamse club is hot & happening. Maar hoe hot? Wij keerden de club binnenstebuiten en stellen een rapport op.

Word abonnee

Wil je geen enkele editie van Clublife meer missen? Meld je dan snel aan als abonnee. Voor € 24,95 krijg je krijg je vier keer per jaar dit toffe EDM-magazine thuis in je brievenbus. Dat bespaart je niet alleen harde pegels (een losse editie kost € 6,95 – you do the math), maar ook een sprintje naar de winkel...

 

clublife-01-620

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws