Boek '25 jaar Space Ibiza' nu uit

Lucas Boon | 20 november 2014
headlines


Als je denkt aan feesten in combinatie met vakantie, waar kom je dan uit? Juist, Ibiza. De ervaren Ibiza-ganger zal wellicht wat verder denken, en komt dan direct uit bij 'Space Ibiza'. Dit is namelijk de beroemdste club van het eiland, of misschien wel van de hele wereld, als we de titel mogen geloven. Het boek '25th anniversary Space Ibiza - the story of the best club in the world' is zojuist uitgekomen en is een echt herdenkingsboek, wat ingaat op 25 jaar club-geschiedenis.

Het vertelt over de begindagen van de club en de ervaringen van de eigenaar, Pepe Rosello. Deze baas vertelt mooie anekdotes, onder meer over het party-eiland Ibiza op zich en over hoe de eerste hippies op het eiland afkwamen. Daarnaast gaat hij in op hoe mode en muziek in de loop der tijd verstrengeld raakten op het eiland. Ook staan er diverse interviews in met dance-grootheden als Carl Cox, Richie Hawtin en Laurent Garnier, die allemaal in de club hebben gestaan.

Een collectorsitem dus! Het boek telt maar liefst driehonderd pagina's (inclusief coole foto's) en is hier te bestellen.

Bekijk ook even deze set van Carl Cox @ Space Ibiza:

En zelfs onze eigen Secret Cinema & Egbert hebben er gestaan:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws