Matrixx festivals

Partyscene Redactie | 6 december 2011
headlines

De Nijmeegse club Matrixx maakt alvast de data voor de festivals in 2012 bekend.

November was de maand waarin de club Matrixx haar tienjarig bestaan vierde middels vijf fantastische avonden met onder anderen Armin van Buuren, Ray & Anita van 2Unlimited, Laidback Luke, een legendarische XXlerator en Ginuwine. Ook de festivals van it jaar gingen als een trein, zet daarom de volgende data voor 2012 vast in je agenda.

emporium

Emporium – 26 mei 2012 – Berendonck Wijchen

De vorige zevende editie van Emporium Festival was ruim van tevoren uitverkocht en de gelukkige bezoekers weten waarom. Emporium is van 4 podia en een leuk decor uitgegroeid tot een van de toonaangevende kwaliteitsfestivals met maarliefst 8 stages en een altijd tot in detail uitgewerkt thema. Wat zal volgend jaar het thema worden? Kaarten zijn nu te koop voor 53 euro ex fee. Check ook www.emporium.nl.

Dreamfields Festival – 7 juli 2012 – Rhederlaag bij Arnhem

De intieme setting van Dreamfields Festival zal worden behouden in 2012 en organisator Matrixx zal er alles aan doen om er komend jaar een nog dikker festival van te maken. In tegenstelling tot eerdere berichten vindt Dreamfields Festival niet op 30 juni maar op zaterdag 7 juli plaats. Reden voor deze verplaatsing is een akkoord met het plaatselijke feest Giesbeach. Dit culturele festijn heeft in goed overleg van datum geruild, zodat Dreamfields Festival rond dezelfde datum blijft als vorig jaar. Check ook www.dreamfields.nl.

Matrixx at the Park – 14 t/m 20 juli 2012 – Hunnerpark Nijmegen

Natuurlijk is het grootste gratis festival van Nederland komend jaar weer terug tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Matrixx at the Park is de belangrijkste publikestrekker van de Zomerfeesten. Zeven dagen lang kunnen jong en oud hun danshart ophalen in het sprookjesachtige Hunnerpark te Nijmegen. Zet deze data dus nu in je agenda en zorg dat je erbij bent.

Check ook www.matrixx.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws