Love2link, week 28 en 29

Partyscene Redactie | 18 juli 2010
headlines

Muzikale bytes

Daar zijn ze weer: interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes die we tegenkwamen op het interweb. In deze Love2link Dimitri’s Trouw-debuut, even nagenieten van Extrema Outdoor, een glimp van het Franse Worldwide Festival en interviews met o.a. Adam Beyer, Derrick Carter, Prosumer en Rennie Foster.

 

 

Lovende woorden en publiek dat flink losging, tijdens Dimitri’s eerste set in een uitverkochte Trouw. Dat er nog maar veel mogen volgen….

    

Goede berichten vanuit Best afgelopen zaterdag, waar werd genoten op Extrema Outdoor. Voor de muzikale omlijsting van de afsluiting lopen we op de L2P-redactie meestal niet echt warm, maar de lichtshow op het water tijdens dit 15-jarig jubileum mocht er absoluut zijn.

    

Hoe was het vorige week eigenlijk tijdens het Worldwide Festival van Gilles Peterson, aan het Zuid-Franse strand? Volgens The Gaslamp Killer (‘Vive La France’) was het daar ook goed toeven!

    

Dubstepper Skream zoekt momenteel de grenzen van het genre op met zijn nieuwe album, dat hij toepasselijk ‘Outside The Box’ heeft genoemd. De liefhebbers van het meer duistere dubstepwerk zullen wel even moeten slikken bij het beluisteren van Skreams nieuwe trancy en melodieuze sound, die inmiddels ook al doorsijpelt in de nieuwe releases van Magnetic Man (zijn collaboratie met Benga en Artwork): de nieuwe single ‘I Need Air’.

    

Gespot: nu alleen nog voor wetenschappelijke en medische toepassingen, maar natuurlijk binnen de kortste keren onderdeel van een nieuw project van technologie-freaks als Richie Hawtin: kleding die kan horen en geluid kan produceren.

Verder kwamen we nog de favoriete plaatjes van Efdemin tegen en interviews met Adam Beyer, Matías Aguayo (video), Derrick Carter, Rennie Foster, Mr. G en Prosumer.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws