Eerste Fabric-podcast met Andrew Weatherall

Partyscene Redactie | 24 oktober 2007
headlines

Fabric lanceert eerste podcast

Na de talrijke edities van de cd-series ‘Fabric’ en Fabric-live’, duikt de Londense club Fabric nu ook nog eens in de wereld van de podcast. De eerste podcast, vol muzikale herinneringen en invloeden van Andrew Weatherall is sinds gisteren te beluisteren.

 

Andrew Weatherall meldt zich voor de eerste Fabric-podcast.In het persbericht meldt Fabric-manager Keith Reilly dat in de Fabric-podcasts het heden, verleden en de toekomst van muzikale pioniers te horen zal zijn. “Ze krijgen de gelegenheid de muziek te presenteren die ze gemaakt heeft tot wie ze nu zijn; op een vrije en niet-commerciële manier. Het wordt een intieme ontdekkingstocht door hun muzikale erfgoed en het licht een klein tipje van de sluier op rond de persoon achter het publieke imago.” Poeh poeh, toe maar weer!

Fabric-resident Craig Richards host de eerste editie en heeft Andrew Weatherall uitgenodigd om zijn muzikale invloeden met de luisteraars te delen. De namen van andere artiesten die deze sessies zullen gaan hosten, worden binnenkort bekend gemaakt. De podcasts zijn via iTunes te downloaden.

Meer info vind je HIER  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws