Politie rolt illegale houseparty op

Partyscene Redactie | 25 juni 2007
headlines

Natuurlijk vinden er niet alleen illegale feestjes plaats in de Randstad. In Almelo bijvoorbeeld kunnen ze er ook wat van. De politie greep in met ruim honderd man ME en nam terloops ruim twee zeecontainers vol aan geluidsapparatuur in beslag. Dat moet een aardig feestje geweest zijn.

Even geen feestje voor jouDe politie heeft zondagochtend vroeg een illegale houseparty in Almelo gestopt. Het feest vond plaats in een leegstaand pand aan de Slachthuiskade in de binnenstad. Bij de ontruiming verrichtte de politie veertien arrestaties en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. Het feest vond plaats in een leegstaande meubelfabriek, aldus de politie. Op het feest waren enkele honderden mensen aanwezig.

Wat volgens de politie vooral erg opviel, was het feit dat er op de grond in het gebouw nogal veel drugs werden aangetroffen. Niet verrassend als je weet dat iedereen die naar buiten kwam door de politie gefouilleerd werd. Dan schud je van tevoren natuurlijk even je zak leeg. De mensen die uiteindelijk zijn aangehouden hoorden bij de organisatie of hadden harddrugs in hun bezit.

Bekijk hier het filmpje van RTV Oost

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws