Hed Kandi Effenaar, Eindhoven

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het carnavalslegioen heeft zijn biezen gepakt en na een week van rust staat Hed Kandi klaar om de Brabanders de olijkheid uit de ogen te wrijven. Brabant is klaar voor een sessie serieuze heropvoeding muziek, wat betreft de Deurzakkers en consorten.

Op zaterdag 24 februari zal de Hed Kandi karavaan de Effenaar in Eindhoven weer betreden en de dansvloer overuren laten draaien met de befaamde funky beats en grooves waar Hed Kandi zijn naam onlosmakelijk aan heeft te danken. Het Engelse radiostation heeft alleen al in Nederland vier dependances waar zij hun sound aan het Europese publiek ten gehore brengen.
Amsterdam, Rotterdam, Den Haag zijn drie steden waar Hed Kandi op regelmatige basis zijn kannonen in stelling brengt. Nu met Eindhoven op de tourlijst is Hed Kandi een van de toonaangevende clubavonden in Nederland.

De mainroom in de Effenaar staat op deze avond onder leidng van Tom de Neef en Steven Quarr begeleidt door de vocals van MC Angelissa. Als geen ander weet onze Belgische resident uit Antwerpen hoe hij de ware sound van Hed Kandi moet vertegenwoordigen. Tom staat wederom klaar om in samenwerking met Steven Quarr de Effenaar op zijn kop te draaien. Met als gevolg een uitzinnige zaal volgelingen die zeer goed weten hoe ze deze funky beats ten gehore moeten nemen. Met als onvermijdelijk gevolg dat de energie die de dansvloer zal moeten verdragen zal resulteren in puur Brabants losgaan, waar zelfs carnaval een puntje aan kan zuigen.

De 2de zaal is in handen van Stef Vrolijk en Lucien Foort. Deze heren respectievelijk afkomstig uit Den Haag en Rotterdam staan klaar om deze ruimte om te dopen tot een waar muzikaal oorlogsveld waar velen zullen bezwijken onder de opzwepende beats .
De heren zullen op eclectische wijze bewijzen dat de sideroom vanavond zijn naam geen eer aan doet.
Hed Kandi in de Effenaar zal met deze avond in de boeken gaan als de week na carnaval. De laatste beat die zal klinken zal doordreunen en herinnerd worden tot aan de volgende editie.

Hed Kandi
Effenaar Eindhoven
24 februari 2007

Line up:
Tom de Neef, Steven Quarr, Stef Vrolijk, Lucien Foort and MC Angelissa
Prijs: 12,- euro (presale), 14,- euro (door) excl. servicekosten

Voorverkoop:
www.beep.nl
www.ticketbox.nl and all ticketbox outlets
callcenter 0900-9393
Eindhoven: Rare Records, Bergstraat 36B / Midtown, Hooghuisstraat 22
Oss: Station, Kerkstraat 10
Tilburg: ZKH Noordstraat 86
Maastricht: Bizarre, Rechtstraat 44
Venlo: Sounds, Parade 66

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws