Paul Kalkbrenner knocks you out

Partyscene Redactie | 12 februari 2007
headlines

Een paar keer per jaar slaan Extrema Music en poppodium 013 de handen ineen tijdens Knock Out, een kwalitatieve dansavond die het beste van nu combineert met de helden van morgen. Op zaterdag 17 maart is de vijfde editie en dit mini jubileum wordt in stijl gevierd met een wel hele dikke line-up.

Paul KalkbrennerHoofdgast deze avond is de Duitse producer en live act Paul Kalkbrenner. De afgelopen jaren maakte hij furore met vele releases op het vooraanstaande Bpitch Control label. Ook met zijn live optredens liet hij het afgelopen jaar een diepe indruk achter in Nederland, vooral tijdens Free Your Mind en Awakenings festival. Met minimale middelen maakt hij de meest funky dansvloervullers en neemt je mee naar zijn wereld vol melodieuze minimal en effectieve techno.

Naast Paul Kalkbrenner zijn Knock Out-favorieten Michel de Hey en Bart Skils aanwezig. De techno-dj's uit Rotterdam en Amsterdam zijn immer present op Extrema feesten en hebben al menig Knock Out doorstaan. De avond wordt geopend door new kid on the block and fast rising star Warren Fellow. Na zijn sterke optreden tijdens Extrema NYE in Eindhoven zal hij nu ook Tilbirg kennis laten maken met zijn jackin' minimal house.

De kleine zaal is deze avond volledig in handen van Joost van Bellen en dan weet je wat je kan verwachten. Van electro naar funk, via house naar punk en rockende techno. Zolang het maar rauw is! Josst heeft voor deze avond rising stars Eva Maria en Nuno dos Santos uitgenodigd. Beide staan garant voor sexy en stoere minimal. Om het feest compleet te maken is ook Rho aanwezig. Rho is al sinds jaar en dag resident van Extrema Events en laat zich deze avond van zijn meest eclectische kant zien.

  • KNOCK-OUT! 5 @ 013
  • Grote zaal: Paul Kalkbrenner, Michel de Hey, Bart Skils, Warren Fellow
  • Kleine zaal: Joost van Bellen, Nuno Dos Santos, Eva Maria, Rho
  • Datum: Zaterdag 17 maart
  • Locatie: 013 / Veemarktstraat 44 / Tilburg
  • Tijd: 22.00 - 04.00 h
  • Prijs: 15 Euro / Presale @ 013 en E-ticketing via Extrema

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws