Romantisch uiteten

Partyscene Redactie | 20 september 2006
headlines

We hebben er allemaal wel eens zin in, een romantisch diner bij kaarslicht. Een etentje dat lijkt alsof het voor eeuwig duurt. Helaas zijn er maar weinig plekken waar je die ouderwetse romantiek nog kunt vinden, tegenwoordig is alles trendy en snel.

Gelukkig heeft iedere stad zo zijn best bewaarde romantische geheimen, zo ook Den Haag. Midden in het centrum van Den Haag, net voorbij de drukke winkelstraat, vind je nog een restaurantje waar je die ouderwetse romantiek nog kunt krijgen.

Roma, is een Italiaans Restaurant in de Papenstraat, in het centrum van Den Haag. Zodra je er binnenkomt lijkt het alsof de tijd stil staat. Iedereen neemt de tijd voor je. Rustig je jas ophangen, rustig gaan zitten en rustig eten.

Tegenwoordig is alles, snel snel snel, er zijn in elk restaurant minimaal 2 tafelzittingen, dus lang tafelen wordt niet gewaardeerd. Bij Roma is het anders, Daar is er maar 1 zitting per avond en daarom ben jij als bezoeker de klant van de avond en krijg je alle aandacht die je hartje maar begeerd.

De eigenaar laat je voelen alsof je thuis bent, geeft tips wat je het beste kunt nemen en welke wijn er dan het lekkerst bij is.

Ook het interieur van het restaurant is chique, maar niet op zo een manier dat je je er niet op je gemak voelt. Het is luxe met een huiselijke sfeer. En zo is het eten ook, heerlijke gerechten, van Vitello tonnato classico tot Spaghetti all'Arrabbiata. Het ene gerecht is nog lekkerder dan het andere, houdt er wel rekening mee, dat je flink wat centjes mee moet nemen, want ouderwetse romantiek komt met een prijskaartje.

Kijk voor meer info op http://www.ristoranteroma.nl/ .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws