Wat gaan we doen dit weekend?

Partyscene Redactie | 3 mei 2006
headlines

Heb je nog geen idee wat je moet gaan doen in het “bevrijdings” weekend? Hier een paar tipjes voor iedereen, om er een gezellig en zonnig weekend van te maken. Geen zin om te stappen….er is altijd iets anders te doen!

Vrijdag 5 mei

Supperchique Amsterdam - Supperclub Cruise

Supperclubcruise

Elke eerste vrijdag van de maand kun je bij de Supperclub Cruise terecht voor Supperchique. Een sup(p)er feest dat wordt gehosed door niemand minder dan de covergirl van de Supperclub Cruise, Sunny. (hoe toepasselijk).

www.supperclubcruise.nl

WOT Bloemendaal aan zee – Bloomingdale

Ieder vrijdag kun je bij Bloomingdale terecht voor WOT van 20.00 tot 00.00! Gratis toegang en lekker feesten aan het strand op muziek van onder andere Melly Mel, Murphy en La Niña.

www.cremefresh.com/wot

Bloomingdale

Moulin Blues Festival Ospel

Zin om zowel vrijdag als zaterdag uit je dak te gaan op rock muziek van verschillende bekende artiesten? Dan is het Moulin Blues Festival in Ospel een heel goede keuzen. Hier zullen het komende weekend artiesten spelen zoals JW Jones, Matt Schofield, The Gourds en vele andere. Let’s Rock!

www.moulinbluesfestival.nl

Zaterdag 6 mei

City Picknick Amsterdam – Vondelpark, Vertigo

Vondelpark

Een romantisch dagje met je lover? Wat is romantischer dan met het mooie weer te picknicken in het mooiste park van onze hoofdstad, het Vondelpark. Je kunt bij Café Vertigo een picknickmand bestellen. Bijvoorbeeld de City Lovers, met lekkere Croissants, Franse kazen en champagne. Een perfecte manier een om warme (bijna) zomerdag door te brengen in de grote stad.

www.citypicknick.nl

Beachgolf Scheveningen – strand

Golfen op het strand. Een perfecte combi! Lekker buiten zijn en ook nog “sporten”dan het eerste Beachgolf event een perfecte manier om je zaterdag mee te vullen.

www.beachgolf.nl

Zondag 7 mei

Zuiderpark Zondag Blues Den Haag – Openlucht Theater Zuiderpark

Alle Blues Lovers opgelet, De Zondag Blues in het Zuiderpark, wordt een middag vol goede muziek! Optredens van Stefan Schillband, Jean Paul Rena & Terrawheel en Lynwood Slim & The Blues Crowns. Lekker relaxen in de zon, luisterend naar goede muziek.

www.openluchttheaterzuiderpark.nl

Zuiderpark

The Spa Rockanje – Papagayo

Lekker feesten op het strand van Rockanje, bij Papagayo. Van 20.00 tot 01.00 kun je hier helemaal uit je dak gaan tijdens The Spa. Entree is € 5,- .

www.thespa.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws