Welcome to the future radioshow in Studio 80

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Met djs ERIC DE MAN (Handel), LIL D (Quazar), ARON FRIEDMAN (Le Clic) en een liveoptreden van JULIEN en NOAH van Le Clic.

De Amsterdamse Gang of 4 is een gloednieuw samenwerkingsverband tussen de djs, producers en muzikanten van vier Amsterdamse bands Handel, Le Clic, EC Groove Society en Quazar, die de afgelopen maanden ieder voor zich flink van zich deden spreken op de Nederlandse podia en zich nu klaarmaken voor een gezamelijke tournee later dit jaar.

Naast het samen toeren gaan de vier bands ook op andere manieren samenwerken, onder andere bij het produceren en remixen van elkaars werk. Op deze eerste officile Welcome to the future-party in Studio 80, de nieuwe Amsterdamse studio en club aan het Rembrandtplein 17 (ingang rechts naast de Kroon) zullen de verschillende djs van het 16-koppige gezelschap een eerste glimp tonen van de toekomst.

Lil D is niet alleen het geheime wapen van de Quazar liveband, maar ook een dj van formaat met een compromisloos diepe minimal techno-sound.
Aron Friedman van Le Clic begon zijn dj-carriere in de minimal-scene, maar heeft zich inmiddels ontpopt tot een allround dj met een groovy Chicago house-sound.


Welcome to the Future...

Eric de Man behoeft nauwelijks nog introductie. De Man, al jaren resident van de Welcome to the future-partys, is ongetwijfeld de beste dj van Nederland. Zijn sound omvat de hele geschiedenis van de dance, van house en techno tot electro-punk, en wordt altijd gepresenteerd met de power, energie en drive van de ware grootmeester.

Julien en Noah zijn met hun groep Le Clic bezig aan een bijzonder succesvolle tour langs de Nederlandse podia. Maar op deze Welcome to the future zullen ze optreden als duo en in een 30-minuten jam een voorproefje geven van gloednieuw repertoire.

Kom vooral vroeg! Tot 2400 is de toegang gratis.

Voorafgaand aan het feest, dat om 2300 begint, zal Gert van Veen in de twee uur durende Welcome to the future radioshow (www.studio-80.nl) de djs en muzikanten van deze Amsterdamse Gang of 4 interviewen en nieuwe tracks laten horen uit de koker van de verschillende bands.

WELCOME TO THE FUTURE
Friday 2 september
Studio 80
Rembrandtplein 17 (ingang rechts van de Kroon)
Amsterdam
Entrance: vanaf 2400: 5 euro
Voor 2400: gratis

Programma:
2100-2300 Welcome to the future radioshow
2300-2400 LILD
2400-0030 NOAH & JULIEN (LE CLIC)
0030-0130 ARON FRIEDMAN
0130-0230 ERIC DE MAN
0230-end BACK TO BACK MAYHEM

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws