Goldie in Britse Big Brother

Partyscene Redactie | 22 november 2002
headlines


Bij ons is het al een tijdje geleden dat het voor het laatst op de buis was, maar wij zijn wat BB betreft dan natuurlijk absolute koplopers in de wereld. Of dat iets is om trots op te zijn laten we hier wijselijk in het midden. Feit blijft dat het enige wat de meeste mensen zich nog kunnen herinneren van het bij ons uitgezonden Celebrity Big Brother een veel te schreeuwerige Emile ratelband is.

Tamelijk verbazingwekkend dus dat een alom gerespecteerd muzikant als Goldie aan een programma als Big Brother meedoet.
Toch heeft hij daar zijn redenen voor. De 50.000 pond die beschikbaar is voor de uiteindelijk winnaar van het programma zal Goldie, indien hij zegeviert, in ieder geval ter beschikking stellen aan een stichting voor dakloze kinderen. Zelf was hij een groot gedeelte van zijn jeugd ook dakloos en hij kent dus het klappen van de zweep. Voor alle dakloze kinderen in Engeland is het dus te hopen dat de dj wint.

Of er veel mensen van getuige zullen zijn is nog maar de vraag: de eerste uitzending afgelopen woensdag trok maar liefst drie miljoen kijkers minder dan de gemiddelde Big Brother-aflevering uit de vorige serie. Aangezien de kijkcijfers van de huidige Big Brother afleveringen in Nederland lager liggen dan voor een Hoogleraar wiskunde te berekenen en er geen enkele aanwijzing voor is dat hier voorlopig verandering in zal komen, hadden wij die Engelse dat ook wel kunnen vertellen.



(Toegevoegd:22-11-2002/16:45)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws