Flashbacks: mei 2013

Rick Francissen | 23 september 2013
party reports


Het is zeker. Het festivalseizoen zit erop. Na een lange mooie zomer met veel festivals en mooie feesten begint het clubseizoen weer, maar voordat we die ingaan blikken we terug naar de zomer. Elke dag een andere maand en mei neemt de aftrap.

Het clubseizoen werd eind april al afgesloten. Met de eerste koningsdag in het vooruitzicht heeft Hardwell in de Heineken Music Hall zijn wereldtour I Am Hardwell afgetrapt. Een feest van formaat en een waar we nog vaak aan terugdenken.

7th sundayEen aantal dagen daarna konden we naar buiten. Op koningsdag waren er meer dan genoeg festivals te bezoeken en het was heerlijk weer. Wij waren bij het Kingsday festival in Amsterdam. Dit festival dat plaatsvond in het olympisch stadion was wat betreft de line up zeker een van de beter festivals. Lees in ons partyreport hoe wij het gehele feest vonden!

Later in mei konden we het toch niet laten om toch weer eens de club in te gaan. In Maassilo Rotterdam was namelijk een paintparty: Neonsplash. Achteraf niet de beste keuze die we hadden kunnen maken, maar toch zeker een geslaagde avond.

Neonsplash konden we hetzelfde weekend compenseren door naar twee festivals te gaan. Op zaterdag zijn we bij het Pacha-festival in Amsterdam geweest. Ondanks het matige weer wist de organisatie de Ibiza-sfeer goed naar het Java-eiland te brengen.
Zondag was het wel lekker weer. Met een heerlijk zonnnetje hebben wij genoten van het 7th Sunday Festival. Het festival was voor iedereen die van dance-muziek houdt interessant want er waren maar liefst 12 stages met ieder zijn eigen muziekstijl.

emporiumEmporium was ook zo'n festival waar iedere dance-liefhebber zijn hart kon ophalen. Hier waren negen stages met verschillende soorten muziek. De aankleding van het festival was helemaal in de sfeer van India. De dag die leek te vergaan door het weer werd uiteindelijk een prachtige zonnige dag waar we met plezier op terugkijken.

Mei was dus een mooie introductie voor de zomer. Er waren een een paar prachtige festivals. Het weer was nog niet elke keer zoals we het willen, op een festival ging het gaat zeker de goede kant uit. Check ook onze terugblik op juni!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws